Pokeris yra geriausias kortų žaidimas

Po ilgos darbo savaitės, kai visas penkias dienas, nuo ryto iki vakaro prasėdi ofise, ateina savaitgalis, norisi smagiai ir įdomiai praleisti laisvą laiką. Ką geriausia vyrui nuveikti penktadienio arba šeštadienio vakarą kartu su draugų kompanija prie alaus? O gi, susirinkti kartu ir pažaisti pokerį.

Šiuo metu pokeris populiarus tarp įvairiausio amžiaus žmonių, vis daugiau ir daugiau jaunimo įsitraukia į šį kortų žaidimą. Pokeris labiausiai populiarus tarp vaikinų ir vyrų. Taip yra todėl, nes norint laimėti pokeryje turi daug blefuoti, meluoti ir apgaudinėti, ką vyrai sugeba daug geriau nei bet kuri moteris. Taip pat pokeris reikalauja daug agresijos, žinoti kūno kalbą, neišduoti savo emocijų.

Poker Chips

Kuo daugiau ir ilgiau žaisi, tai yra kuo daugiau patirties turėsi, tuo lengviau perprasi kitus oponentus ir tuo geriau suprasi pokerio žaidimo subtilybes. Ar kiekvienas žmogus gali taptu geru pokerio žaidėjų? Žinoma, kad ne. Tai sunkus darbas. Visi galvoja, kad atsisės prie pokerio stalo gyvai arba online, užsiregistruos pokerio turnyre sužais ir vat jis bus tas laimingasis, kuriam pasiseks laimėti ‘’Sunday million’’. Visi taip ir norėtų. Bet kaip ir bet kuriame profesionaliame sporte, taip pat ir pokeryje, jei nori pasiekti pirmą vietą ir laimėti tą milijoną, tu privalai kiekvieną dieną treniruotis. Tai reiškia, žaisti pokerį, žaisti daug pokerio, aptarti su draugais, kurie yra pažengę ir patys žaidžia, susirasti trenerį arba užsiregistruoti mokykloje, kuri moko pokerio subtilybių. Tada reikia mokytis irgi kiekvieną dieną, bent po valandą. Ir taip kiekvieną dieną ištisus metus būti pasinėrus į pokerio pasaulį.

Pokeris gali tau atnešti net ne vieną milijoną eurų, bet turi jam atsiduoti ir atiduoti daugybe laiko. Ar po to bus lengviau? Nebūtinai.. Priklausomai ar tavo oponentai įdėjo daugiau ar mažiau laiko dirbant ir mokantis apie pokerį.

One Response to Pokeris yra geriausias kortų žaidimas

  1. O taip… pokeriui tikrai reikia gan nemažai laiko paaukoti. Bet man patinka šis kortų žaidimas. Smagu kartais su draugais pažaisti.

Leave a comment